Samarbeta med oss

Vi på Key Code tror på goda relationer och affärer. Vi erbjuder skräddarsydda, förmånliga och trygga samarbeten för ditt företag.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi tillsammans kan växa och skapa en tryggare vardag bland både privatpersoner och företag.

Våra partners

 

Vi anpassar oss efter varje enskilda partners behov för att öka säkerhetsförtroendet bland verksamheters kunder genom att förstärka ert varumärke med våra trygghetstjänster.

Med 4.5 miljoner kunder är Tele2 en av Sveriges största leverantörer inom telefoni, bredband, TV, och streaming. Tillsammans med oss erbjuder Tele2 sina anställda en tryggare vardag med hjälp av våra säkerhetstjänster.

Internetport är en helhetsleverantör av kundanpassade IT-lösningar för privatpersoner och alla typer av verksamheter. Genom samarbetet med oss på Key Code kan Internetport nu även erbjuda sina kunder ID-bevakning samt företagsbevakning som säkerhetstjänst.

Mimer är Västerås största hyresvärd med ett brett utbud av 11 500 hyreslägenheter där alla Västeråsare kan känna sig hemma. Det moderna fastighetsbolaget som ligger i teknologisk framkant förser sina anställda med en tryggare vardag och arbetsplats i samarbete med oss på Key Code.

E-On är en av Sveriges största elleverantörer med 35 miljoner kunder. De erbjuder elavtal som passar deras kunders behov och genom samarbetet med oss på Key Code skapar de också trygghet och mervärde med hjälp av vår nyckelbricka.

Genom branschpartnerskap med Key Code har Dun & Bradstreet specialiserat sig på att hjälpa sina kunder att på ett effektivt sätt avveckla aktiebolag samt sälja aktiebolag med affärshistorik.

Med över 49 000 invånare tillhör Tyresö en av kommunerna i Stockholms skärgård. Samarbetet med oss på Key Code hjälper deras 3 000 anställda till en säkrare vardag med hjälp av våra nyckelbrickor.

Som Stockholms ledande leverantör av säkerhetssystem kan Svesab Security med hjälp av vår Företagsbevakning ge mervärde och trygghet till sina kunder medan Key Codes kunder får förmånliga erbjudanden vid köp av Svesabs tjänster.

Abicart är en av Sveriges ledande experter inom e-handelsplattformar. Med våra heltäckande företagstjänster kan Abicart erbjuda sina kunder en stark säkerhetsfaktor tillsammans med deras webshopslösningar. Prova på Abicarts tjänster här, helt gratis i 30 dagar!

Key Code Security AB
Box 12116
402 42 Göteborg

Besöksadress
Lisa Sass Gata 1
422 53 Hisings Backa

Spärra från Sverige
020-900 900

Spärra från utlandet
+46 771 800 800

Kontakta oss
Kundtjänst: Tel: 031-758 61 00
Öppet helgfria vardagar
9.00-12.00 samt 13.00-15.00

E-post: info@keycode.se

Fakturafrågor: Tel: 0200-388 388

I samarbete med