Så här kommer bedragaren åt dina kortuppgifter

Få hem ett gratis RFID-skyddskort!

Du kanske har hört talas om skimning? Det är nämligen ett av Sveriges vanligaste bedrägeribrott, som tyvärr utreds ytterst sällan. Skimning, eller trådlös skimning, innebär att en bedragare läser av dina kortuppgifter via en NFC-läsare och kan därefter använda dina uppgifter till att handla på ditt kort.

Våra betalkort har idag ofta det som kallas RFID – Radio Frequency Identification. Det innebär att ett chip utbyter information med en RFID-läsare, vilket är den teknik som används när du betalar genom att bara hålla upp ditt kort mot kortläsaren i butiken. Användningsområdena för RFID är många och tekniken används bland annat för märkning av varor, i lås, passeringssystem och betalkort. Dessa ”blippkort” blir allt vanligare och är en bekvämlighet för många av oss, men det innebär också ökad risk då många kort har ett läsavstånd på 1 meter. Det innebär att det är lätt för bedragare att stå en bit ifrån dig, och ändå enkelt kunna stjäla dina kortuppgifter.

Så hur kan du skydda dig mot den här typen av bedrägerier? ”Inte ha så mycket pengar på kortet” tänker du kanske nu, och ja absolut, men ibland händer det att vi råkar låta lönen eller andra större summor ligga kvar på kortet en stund, och har vi otur är det precis då bedragaren hälsar på. Men med ett skyddskort i plånboken försvårar du för bedragaren. Ett skyddskort fungerar som en störsändare och gör din kortinformation oläsbar när de ligger bredvid varandra. Skyddskortet är lika stort som ett vanligt betalkort och läggs bara i plånboken bredvid korten som ska skyddas.

Detta är en enkel åtgärd för att skydda dina kortuppgifter och därför vill vi nu ge dig ett sådant kort.
Fyll i dina uppgifter här nedan så skickar vi dig skyddskortet helt kostnadsfritt!

Beställ ditt gratis RFID-kort!

Key Code Security AB
Box 12116
402 42 Göteborg

Besöksadress
Lisa Sass Gata 1
422 53 Hisings Backa

Spärra från Sverige
020-900 900

Spärra från utlandet
+46 771 800 800

Kontakta oss
Kundtjänst: Tel: 031-758 61 00
Öppet helgfria vardagar
9.00-12.00 samt 13.00-15.00

E-post: info@keycode.se

Fakturafrågor: Tel: 0200-388 388

I samarbete med