Redovisningsekonom till vår företagsgrupp!

Är du den vi söker?

Koll på siffror?

 

Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning. Du har arbetat som redovisningsekonom i minst 4 år och vi ser det som högst meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Våra varumärken

Du kommer få arbeta med företag och varumärken som
Key Code Security, Svensk Företagssäkerhet, KeyFast, Club Creo och GreenFee365 – Allt i koncernen Subscription Asset AB.
…och vi letar ständigt efter nya idéer och concept.

Subscription Asset är en solid koncern där får du arbeta i en trevlig miljö och i en entreprenörsdriven organisation.

Om tjänsten

 

Vi är en koncern som ständigt växer och nu söker vi en Redovisningsekonom som är trygg och självständig i sin roll. Du kommer tillhöra vår ekonomifunktion och jobba tätt tillsammans med vår Business Controller. Bland dina arbetsuppgifter finns stort utrymme för att vara med och både utveckla och förenkla ekonomifunktionen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter som Redovisningsekonom innebära:

 

  • Löpande redovisning för samtliga bolag
  • Leverantörsreskontra
  • Budgetering
  • Hyresfakturering
  • Påminnelser och Inkassohantering
  • Rutinarbete kring betalningar
  • Kontakt med Revisor och med bank

Vi söker:

 

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har ett intresse för att arbeta med siffror och är duktig på att strukturera upp ditt arbete. Vidare har du lätt för att komma med nya idéer för att förbättra processer inom organisationen samt har en flexibilitet för att göra det som krävs och ta organisationen framåt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är en lagspelare som är lyhörd, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Vi ser att du har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem och har mycket god kunskap inom Officepaketet med fokus på Excel. Vi jobbar i Hogia.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskap är ett plus.

 

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan!

Se hur vi har det på kontoret

Entreprenörsanda

 Här har vi alltid haft en stor vilja att göra skillnad. Nya tider, nya idéer – med nyfikenhet tar vi oss an alla möjligheter.

Passion

Vi vill tillsammans bli bäst i branschen. Därför kommer passion alltid att vara en viktig del på vår resa!

Arbetsplats & kultur

För oss är det viktigt att man har roligt och trivs på jobbet. Vi har regelbundet gemensamma frukostar och du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala färdmedel.

Intresserad?

 

I den här rekryteringen samarbetar Key Code Security AB med StudentConsulting AB. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Om du har frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Irma Wallander på irma.wallander@studentconsulting.com alternativt på 0722 53 55 98

 

Key Code Security AB
Box 12116
402 42 Göteborg

Besöksadress
Lisa Sass Gata 1
422 53 Hisings Backa

Spärra från Sverige
020-900 900

Spärra från utlandet
+46 771 800 800

Kontakta oss
Kundtjänst: Tel: 031-758 61 00
Öppet helgfria vardagar
9.00-12.00 samt 13.00-15.00

E-post: info@keycode.se

Fakturafrågor: Tel: 0200-388 388

I samarbete med