Att ha ett starkt och stabilt digitalt trygghetsupplägg är en viktig del av att driva ett företag. Detta innebär att säkerställa att företagets digitala tillgångar är skyddade från cyberattacker, att företaget följer relevanta regler och riktlinjer, och att företagets namn och image är skyddade. För att uppnå detta bör företag använda sig av Företagsbevakning, som kan erbjuda en mängd olika tjänster för att skydda företagets och dess anställdas digital säkerhet. 

 

En av de viktigaste fördelarna med att använda företagsbevakning är möjligheten att ha full kontroll över företagets digitala tillgångar. Genom att få överblick av webbplatser, sociala medier, e-post och andra digitala plattformar kan företagsbevakning upptäcka hot i tid och vidta lämpliga åtgärder för att förhindra skador. Dessutom kan företagsbevakning också övervaka förändringar i företagets uppgifter och skydda mot bedrägliga syften.

En annan fördel med företagsbevakning är att det kan erbjuda juridisk hjälp. Företagsbevakning kan hjälpa till att övervaka juridiska händelser som kan påverka företaget, såsom när andra företag registrerar liknande varumärken eller när någon använder företagets namn i en obehörig syfte. Dessutom kan företagsbevakning övervaka andra företag som företaget samarbetar med för att säkerställa att företaget inte hamnar i problematiska situationer som kräver juridisk hjälp.

Företagsbevakning kan också erbjuda trygg kontroll över företagets digitala tillgångar genom att övervaka registrerade användare och ge tillgång till nödvändiga uppgifter. Trygghetstjänsten hjälper företag att få en överblick över nyckelpersonens identitet och möjliga hot mot företagets digitala integritet.

Tillgång till fri telefonassistans för att få hjälp och svar på frågor om företagets digitala tillgångar. Genom att använda företagsbevakning kan man också få tillgång till offentliga uppgifter, såsom uppgifter från rikspolisstyrelsens belastningsregister och de viktigaste offentliga registren, för att säkerställa att företagets digitala tillgångar är trygga.

Företagsbevakning erbjuder en säker plats för företagets digitala tillgångar och skydda företaget från stora skulder. Key Codes Företagsbevakning är en sådan tjänst som kan hjälpa till att skydda företaget från stora skulder genom att erbjuda kreditupplysningar om olika företag.

Key Code Security AB
Box 12116
402 42 Göteborg

Besöksadress
Lisa Sass Gata 1
422 53 Hisings Backa

Spärra från Sverige
020-900 900

Spärra från utlandet
+46 771 800 800

Kontakta oss
Kundtjänst: Tel: 031-758 61 00
Öppet helgfria vardagar
9.00-12.00 samt 13.00-15.00

E-post: info@keycode.se

Fakturafrågor: Tel: 0200-388 388