Copywriter till vår företagsgrupp!

Är du den vi söker?

Texter i världsklass?

 

Vi letar nu efter någon som kan stärka vår nya in-house byrå och som är bevandrad i det digitala landskapet, har ett stort intresse för att skapa innehåll och van vid digital kommunikation.

Våra varumärken

Du kommer få arbeta med företag och varumärken som
Key Code Security, Svensk Företagssäkerhet, KeyFast, Club Creo och GreenFee365 – Allt i koncernen Subscription Asset AB.
…och vi letar ständigt efter nya idéer och concept.

Subscription Asset är en solid koncern där får du arbeta i en trevlig miljö och i en entreprenörsdriven organisation.

Om tjänsten

 

Vi söker en Copywriter som genom att leverera texter i världsklass vill representera koncernens varumärken online. Du som söker ska ha arbetslivserfarenhet och dokumenterade kunskaper på högskolenivå inom copywriting.

Du kommer ansvara för hur koncernens varumärken ska utvecklas. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt, som trivs med fria tyglar och där fokus är på att skapa effektiv kommunikation och optimera innehåll på plattformar som våra webplattformar, nyhetsbrev, Instagram, Facebook och LinkedIn.

Som Copywriter är du en central person för samtliga av koncernens varumärken där du proaktivt arbetar utifrån tydliga verksamhetsmål. Du håller dig uppdaterad i koncernens verksamheter och aktiviteter för att kunna kommunicera relevant innehåll i våra digitala kanaler. Du kommer ansvara för att kommunikation når rätt målgrupp, vid rätt tillfälle och genom rätt kanal.

Du rapporterar till koncernens affärsområdesansvariga.

Vi söker dig som:

 

  • Har goda kunskaper i varumärkeskommunikation och förstår hur man bygger varumärket inifrån och ut. Goda kunskaper i att arbeta utifrån strategier och dess utsatta mål.
  • Kan leverera texter utöver det vanliga.
  • Har mycket goda kunskaper i målgruppsanpassad kommunikation.
  • Har mycket goda kunskaper om digitala kanaler.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande då vi har verksamhet i fler än 11 Europeiska länder.

 Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan!

Se hur vi har det på kontoret

Entreprenörsanda

 Här har vi alltid haft en stor vilja att göra skillnad. Nya tider, nya idéer – med nyfikenhet tar vi oss an alla möjligheter.

Passion

Vi vill tillsammans bli bäst i branschen. Därför kommer passion alltid att vara en viktig del på vår resa!

Arbetsplats & kultur

För oss är det viktigt att man har roligt och trivs på jobbet. Vi har regelbundet gemensamma frukostar och du får arbeta i en trivsam och modern miljö med närhet till kommunala färdmedel.

Intresserad?

 

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Marcus Ekeberg, marcus.ekeberg@greenfee365.com eller telefon 070-810 57 66

 

Key Code Security AB
Box 12116
402 42 Göteborg

Besöksadress
Lisa Sass Gata 1
422 53 Hisings Backa

Spärra från Sverige
020-900 900

Spärra från utlandet
+46 771 800 800

Kontakta oss
Kundtjänst: Tel: 031-758 61 00
Öppet helgfria vardagar
9.00-12.00 samt 13.00-15.00

E-post: info@keycode.se

Fakturafrågor: Tel: 0200-388 388

I samarbete med